Stadsdeel Zuid
Alzheimer Cafe Oud-Zuid 5 juli 2016
Alzheimer Cafe Oud-Zuid
 
 
Ondersteuning
Op zoek naar een thuiskapper, klusjesman of pedicure? Dinst.nl biedt betrouwbare diensten bij je thuis

Bent u op zoek naar betrouwbare diensten van een thuiskapper, pedicure, administratie, masseur, tuinman, fysio, schoonheidsspecialist, schoonmaker of computerhulp?

Fleur
 
 
Berichten
Migratie en mantelzorg: Surinaamse, Antilliaanse en Ghanese mantelzorgers gezocht!

De Hogeschool van Amsterdam is in het kader van een afstudeerproject naar passende ondersteuning voor mantelzorgers met verschillende culturele achtergronden in Amsterdam op zoek naar mantelzorgers met een Surinaamse, Antilliaanse of Ghanese achtergrond!

Lianne Stark
 
Mijn vraag of ervaring
Multi-Culti drieluik zorg

Toen mijn schoonmoeder overleed en mijn schoonvader een tweede beroerte kreeg was er geen moment rust. Vijftig telefonades per dag, geruzie, en langs mijn werk spoken was het gevolg. Voor de dood van mijn schoonmoeder hadden we al geen leven meer en daarna konden we het helemaal opgeven.

 
Berichten
Vriend GGZ

Vriend GGZ is een nieuwe organisatie in de GGZ die staat voor betrouwbare, toegankelijke, respectvolle en vriendschappelijke hulp. Vriend GGZ wilt in gesprek gaan met de klant om klantgestuurde en vraaggestuurde projecten in de GGZ te ontwikkelen om de empowerment en maatschappelijke deelname van klanten te vergroten.

Vriend GGZ wilt vraaggestuurde hulp leveren, werkgelegenheid creëren voor mensen met psychische problemen in het heden of verleden en de maatschappij laten zien dat mensen met langdurige psychische problemen kunnen meedoen.

Vriend
 
Mijn vraag of ervaring
Hoe werkt deze site?

Deze site wil alle informatie en activiteiten over mantelzorg ondersteuning voor iedereen die een ander verzorgt in Amsterdam samenbrengen.

Hier kun je ook kennismaken met alle betrokkenen of zelf informatie over je ervaringen aanleveren.

 
Ondersteuning
Een initiatief van:

 
 
Ondersteuning
Mantelzorgvervanging Nederland


Stichting Handen-in-Huis richt zich op de 24-uurs vervanging van de vaste mantelzorgers van thuisverblijvende zorgbehoevenden.

Door deze vervanging kan de mantelzorger met een gerust hart op vakantie gaan. Ook kan de zorg worden ingezet indien de vaste mantelzorger voor een opname naar een ziekenhuis moet.

Stichting Handen-in-Huis
 
Laden...